Halef Konyalı, CHP Gençlik Kolları Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

0
156

“Özlediğiniz Gençliği Yeniden İnşa Edeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Gençlik Kolları, önümüzdeki ay içerisinde olağan kongresini gerçekleştirecek.

Mevcut gençlik kolları başkanı kongrede yeniden aday olmayacağını sözlü olarak ifade ederken, Gençlik Kolları Başkanlığı için üç ismin yarışacağı öngörülüyor.

Uzun yıllardır CHP gençlik Kolları bünyesinde başarılı çalışmalara imza atan Gençlik Kolları Üyesi Halef Konyalı da, aday olacak üç ismin arasında yer alırken, CHP gençlik Kolları Başkanlığına adaylığını sosyal medya hesabından duyurdu.

‘Söz veriyoruz. Hasretini çektiğiniz, özlediğiniz gençliği yeniden inşa edeceğiz’ sloganıyla bu yola çıkan Konyalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “İskenderun’umuzun birliği ve beraberliği için uzun zamandır genç arkadaşlarımız ile birlikte mücadele verdik. Bu mücadelede daha ön saflarda yürümek adına bir yola çıkıyoruz. Bu yolda gençler olarak karar alıp, gençler olarak yürümeye kararlıyız.

Gençlik örgütümüz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, daha güçlü ve geleceğin genç kadrolarını kuracak bir Gençlik Kolları için İskenderun Gençlik Kolları Başkanlığına adayım. Değerli gençlik örgütümüzün de desteğiyle hep birlikte İskenderun siyasetine yön vermeye hazırız” ifadelerine yer verdi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here