Hafta Sonu Programı Belli Oldu!

0
74

TFF 1. Lig ve Spor Toto 3. Lig’de ilimizi temsil eden takımlarımızın bu hafta oynayacakları maçların programları ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, 1. Lig’de ikinci yarının ilk maçına çıkacak olan Hatayspor Altınordu deplasmanında puan arayacak. Üçüncü Lig temsilcilerimizden Erzinspor A.Ş., Cİ Group Bucaspor deplasmanına çıkacak, Payasspor ise sahasında Ağrı 1970 Spor’u ağırlayacak.

Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor Altınordu deplasmanına bugün çıkacak. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumunda oynanacak olan mücadele 19.00’da başlayacak. Temsilcimiz Hatayspor zorlu deplasmandan puanla dönüp, zirvedeki yerini korumak için sahaya çıkacak.

Erzinspor Buca’dan Puanla Dönmek İstiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzinspor da yarın oynayacağı Cİ Group Bucaspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Okan Kopan nezaretinde hafta boyunca aralıksız sürdürdü. Erzinspor’da moraller ve keyifler yerinde olurken, Can Cengiz, Berkay Salman ile Batuhan Bıyıklı hakem üçlüsünün yöneteceği karşılaşma öncesinde Erzinspor 23 puan ile 11. sırada, Cİ Group Bucaspor ise 26 puan ile 7. sırada yer alıyor.

Payasspor Galibiyete Kilitlendi

Spor Toto 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz Payasspor, Pazar günü İlçe Stadında oynayacağı Ağrı 1970 Spor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ferhat Timoçin nezaretinde sürdürüyor. Mavi-Beyazlı ekibin cefakar taraftarları da hafta sonunda oynayacakları karşılaşmada Payasspor’a yoğun destek vermek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Hafta başından bu yana çalışmalarını aralıksız sürdüren Payasspor’da teknik heyet ve futbolcular da moraller yerinde. Payasspor’da camia galibiyete kilitlenmiş durumda. Eren Gökmen, Özcan Genel ile Sinan Günaydın’ın yöneteceği karşılaşma öncesinde Payasspor’un 16, Ağrı 1970 Spor’un ise 21 puanı bulunuyor. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Altınordu-Hatayspor
18 Ocak 2020 Cumartesi Saat: 19.00
Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu
Turgut Doman, Mehmet Yıldırım, Cemil Tunç

Cİ Group Bucaspor-Erzinspor A.Ş.
19 Ocak 2020 Pazar Saat: 13.30
İzmir Atatürk Stadı
Can Cengiz, Berkay Salman, Batuhan Bıyıklı

Payasspor-Ağrı 1970 Spor
19 Ocak 2020 Pazar Saat: 13.30
Payas İlçe Stadı
Eren Gökmen, Özcan Genel, Sinan Günaydın
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here