Hafta Sonu Maç Programı!

0
117

Spor Toto 2. ve 3. Ligde ilimizi temsil eden takımlarımızın bu hafta sonu yapacakları maçların programları ile bu maçaları yönetecek hakemler belli oldu. İkinci Ligdeki temsilcimiz Hatayspor, bu hafta sonu deplasmanda zorlu Amed Sportif Faaliyetler maçına çıkacak. Üçüncü Ligdeki temsilcilerimizden Erzin Belediyespor da deplasmanda Erbaaspor karşısında puan arayacak. Kırıkhanspor Diyarbekirspor A.Ş.’yi, Payasspor da Karacabey Birlikspor A.Ş.’yi konuk edecekler.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ilimiz temsilcisi Hatayspor, Pazar günü deplasmanda konuk olacağı Amed Sportif Faaliyetler maçının hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz hafta sonu sahasında Sancaktepe Belediyespor ile berabere kalmasının ardından rakibinin de puan kaybettiği hafta da avantajı elinden kaçıran Bordo-Beyazlı ekip, Amedspor deplasmanından galibiyet ile dönerek rahat bir nefes almak istiyor. Hatay temsilcisi, kritik mücadeleden mutlak galibiyetle ayrılmak isterken, zorlu maç öncesinde Bordo-Beyazlılarda sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor.

Teknik Direktör İlhan Palut, hafta boyunca çalışmaların iyi geçtiğini belirterek; “Hedefimiz mutlak galibiyet. Başka bir ihtimali düşünmek istemiyoruz. Kalan 2 maçımızı da kazanarak, ligin sonunda ipi göğüslemek istiyoruz” dedi.

Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Payasspor da bu hafta sonu Karacabey Birlikspor A.Ş.’yi kendi sahasında ve seyircisi önünde konuk edecek. Karacabey Birlikspor maçı hazırlıklarını hafta boyunca Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde sürdüren Mavi-Beyazlı ekip, sahasında oynayacağı bu kritik maçtan galibiyetle ayrılarak haftayı 3 puanla kapatmak hedefi ile sahaya çıkacak.

Üçüncü Ligdeki temsilcilerimizden Erzin Belediyespor ise haftayı deplasmanda geçirecek ve Erbaaspor’a konuk olacak. Kırıkhanspor ise yine zorlu bir maça çıkacak ve Diyarbekirspor A.Ş.’yi konuk edecek. Temsilcilerimiz rakipleri karşısında 3 puan hedefi ile mücadele edecek. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Amed Sportif Faaliyetler-Hatayspor

29 Nisan 2018 Pazar Saat: 15.30

Seyrantepe Spor Kompleksi

Burak Şeker, Mehmet Kağan Bingül, Gökhan Barcın

Erbaaspor-Erzin Belediyespor

29 Nisan 2018 Pazar Saat: 15.30

Erbaa İlçe Stadı

Serhad Ürkmez, Berkay Salman, Ömer Kibiroğlu

Kırıkhanspor-Diyarbekirspor A.Ş.

29 Nisan 2018 Pazar Saat: 15.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Emre Abar, Fatih Karatağ, Hakan Yoldaş

Payasspor-Karacabey Birlik Spor A.Ş.

29 Nisan 2018 Pazar Saat: 15.30

Payas İlçe Stadı

Mehmet Terece, Yakup Keçeci, Mustafa Tosun

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here