Hafta Sonu Maç Programı!

0
71

Spor Toto 2. ve 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre 2. Ligde şampiyonluğa koşan Hatayspor, Sancaktepe Belediyespor’u sahasında ağırlayacak. 3. Lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor da sahasında Ofspor A.Ş. ile mücadele edecekken, Kırıkhanspor, Tire 1922 Spor deplasmanında, Payasspor da Kızılcabölükspor deplasmanında puan arayacak.

Sezonun son üç maçına grup lideri olarak giren Hatayspor, hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde Sancaktepe Belediyespor’u konuk edecek. Ligde play-off’u hedefleyen Sancaktepe Belediyespor karşısında sahaya galibiyet için çıkacak olan Bordo-Beyazlılar, rakibini yenerek hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Grubunda 71 puanla lider durumda bulunan Hatayspor ile 55 puana sahip Sancaktepe arasında oynanacak maç öncesi görüşlerini açıklayan Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, kalan maçların her birisinin birer final niteliği taşıdığını ifade ederek; “Son üç maçı da kazanmak için çalışıyoruz. Rakiplerimizin bulunduğu durum ve aldığı sonuçlar bizleri ilgilendirmiyor. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Pazar günü karşılaşacağımız Sancaktepe Belediyespor play-off mücadelesi veriyor. Hemen altımızdaki rakip Menemen Belediyespor ise kümede kalma mücadelesi veren Bucaspor ile karşılaşacak. Biz önce kendi işimize bakıyoruz. Oynadığımız maçları kazanırsak rakiplerimizin aldığı sonuçlar bizleri ilgilendirmiyor. Sancaktepe maçına iyi hazırlandık. Taraftarımızın da desteği ile rakibimizi hedefliyoruz” dedi.

Son haftaların flaş ekibi Payasspor da yine zorlu bir deplasmana çıkacak. Kızılcabölükspor deplasmanında puan arayacak olan Mavi-Beyazlı ekipte tek hedef 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldığı son 6 maçlık periyottaki gibi sahadan en azından mağlup ayrılmamak. 3. Lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor ise sahasında Ofspor A.Ş. ile mücadele edecek, Kırıkhanspor da Tire 1922 Spor deplasmanında puan arayacak. Program şöyle olacak: >>>

Hatayspor-Sancaktepe Belediyespor

22 Nisan 2018 Pazar Saat: 15.30

Antakya Atatürk Stadı

Atilla Karaoğlan, Nurettin Taşkesen, Arif Dilmeç

Erzin Belediyespor-Ofspor A.Ş.

22 Nisan 2018 Pazar Saat: 15.30

Erzin İlçe Stadı

Ömer Şivka, Can Öztekin, Efe Kurtuluş

Tire 1922 Spor-Kırıkhanspor

22 Nisan 2018 Pazar Saat: 15.30

Tire Stadyumu

Nuri Karahançer, Özgür Akıncı, Mesut Hakalmaz

Kızılcabölükspor-Payasspor

22 Nisan 2018 Pazar Saat: 15.30

Denizli Atatürk Stadı

Halil İbrahim Yıldırım, Şener İnan, Ertan Demirci

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here