Habib-i Neccar Hazretleri Kuran Ziyafeti ve Hatim Dualarıyla Anıldı

0
65

habib-i neccar anma2Habib-i Neccar Hazretleri’ni daha iyi tanıma, tanıtma ve anlatma adına Antakya Belediyesi, Habib-i Neccar Hz. ve Camii’ni Tanıtma Derneği, Habib-i Neccar Eğitim ve Kültür Vakfı ve 10 sivil toplum kuruluşu işbirliğiyle Antakya’da düzenlenen “Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri” büyük ilgi görüyor.

Anma programı ve etkinlikler kapsamında önceki akşam da Habib-i Neccar Camii’nde Kuran Ziyafeti ve Hatim Duası yapıldı. Habib-i Neccar Camii’nde yapılan Kuran Ziyafeti ve Hatim Duası’na, Antakya Belediyesi Başkan Vekili Serdar Güven, bazı protokol üyeleri, Habib-i Neccar Hz. ve Camii’ni Tanıtma Derneği ve Habib-i Neccar Eğitim ve Kültür Vakfı üyeleri, din adamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

habib-i neccar anma3

Habib-i Neccar Hazretleri’ni tanıtmak ve anlatmak amacıyla hazırlanan program çerçevesinde yapılan Kuran Ziyafeti ve Hatim Duası etkinliğinde, okuyucular Musa Esatoğlu, Mustafa Öcal, Hüseyin Seraslan ve Faruk Yaldız kendilerine özgü yorumlarıyla cami cemaatine Kuran Ziyafeti çektiler.

Kuran Ziyafeti ve Hatim Duası etkinliğinde okunan hatimlerin ardından vatandaşlara lokum, helva ve çay ikramında bulunuldu. “Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri” Anemon Otel’de düzenlenecek olan ‘Her Yönüyle Habib-i Neccar Hazretleri’ adlı sempozyum ile son bulacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here