Güzel Orduspor: 1 Payasspor: 1

0
265

payasspor (73)Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Payasspor, yeni sezon öncesinde kamp yaptığı Nevşehir’de, Karadeniz temsilcisi Güzel Orduspor ile oynadığı özel karşılaşmada 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmayı Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ordu Büyük Şehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Payasspor Sportif Direktörü Derman Gözükara, Dörtyol Belediye Esnafspor futbolcuları ve kalabalık seyirci topluluğu izledi.

Nevşehir Gazi Stadında oynanan ve Nevşehir Bölgesi hakemlerinden Hakan Durmaz, Erkan Odabaşı ile Cengizhan Orhan’ın yönettiği karşılaşmada Güzel Ordu Spor’un golünü 28. dakikada Mikako atarken, Payas Spor’un golünü ise 82. dakikada Mustafa Yıldız kaydetti.

payasspor-ziyaret1

Başkan Toksoy Payasspor Kampını Ziyaret Etti

Öte yandan, Payasspor’un kampını Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy da ziyaret etti. Başkan Toksoy, burada Payasspor Sportif Direktör Derman Gözükara, Teknik Direktör Mehmet Seçkin, yardımcı antrenörler Erdoğan Sarıuşak, Nahit Özseçen, Körfez İskenderunspor’un eski Teknik Direktörlerinden ve şu anda spor yaşantısını Çarşambaspor’da sürdüren Besim Durmuş, Payasspor Kulüp Müdürü Bülent Erol ile her iki takımın futbolcularıyla da görüştü.

Bölgemizin başarılı başkanlarından Yaşar Toksoy, daha sonra Dörtyol’dan getirdiği baklavaları Payasspor, Çarşambaspor ile Dörtyol Belediye Esnafspor’lu futbolculara ikram etti ve onlarla birlikte bir süre sohbet etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here