Güven’den Avrupa’nın Kalbi Fransa’ya Treylermixer İhracatı 

0
133

43 yıldır İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren hazır beton, çimento, hafriyat, yem, gıda nakliyesinde kullanılmak üzere ürettiği araçlarla adından her zaman başarıyla söz ettiren ve ülkemizin gururu olmaya devam eden GÜVEN Avrupa pazarında rekabet etmeye, imal ettiği nitelikli araçları dünyanın her köşesine göndermeye devam ediyor.

Avrupa’nın kalbi olan Fransa’da treylermixer pazarı lideri olan GÜVEN, son 6 yıldır bu ülke için ürettiği yarı römork treylermixer ve kamyonüstü mixer ihracatında göz doldurmaya devam ediyor. İmal ettiği araçlarla çimento, inşaat, yem ve nakliye sektörüne hizmet eden firma her yıl ortalama 90 adet aracı hızla gelişen ve büyüyen Fransa pazarına sunuyor. Başkent Paris olmak üzere Fransa’nın diğer önemli şehirleri Lyon, Toulouse, Bordeaux, Montpellier’de  GÜVEN’in ürettiği treylermixerleri  yollarda ve şantiye sahalarında görmek mümkün.

GÜVEN’in ürettiği Treylermixer teknik özellikleri; 12m³ nominal kapasiteli kazanın iç helezonları dahil olmak üzere tamamı HARDOX 450 HBW aşınmaz plakalardan imal edilmekte olup güçlü yapısı ve sağlamlığıyla yıllara meydan okumaktadır. Kazanın istenilen devirde döndürülmesi için Volvo Penta 550 içten yanmalı motor ve EATON marka şanzımanlı pompa akuple bağlantısı tercih edilmiştir.

GÜVEN’in 2020-2021 hedefleri arasında üretim kapasitesinin arttırmak, inşaat ve nakliye sektörüne daha fazla çözüm ortağı olmak ve mevcut olan ihracat ülkelerini daha da fazlalaştırmak şeklinde belirleyen firma ülkemiz bayrağını gururla dalgalandırmaya devam edecektir.

“En İyiler Her Zaman Güvenle İlerler” mottosuyla üretim yapan GÜVEN satış sonrasında müşterisine destek vermeye devam etmektedir. Ürettiği kaliteli ürünlerin yanı sıra müşterilerine sunduğu finansman olanakları, yenilikçi ürünler, satış sonrası hizmet ve ileri seviyedeki müşteri memnuniyeti ile göz doldurmaktadır.

3D bilgisayar teknolojisini kullanarak tasarım harikası ürünler yapan GÜVEN, bu konuda her zaman öncü konumda yer alıp ülkemizi başarıyla temsil etmiştir.

Özellikle yarı römork ürün gamında V tip silobas, millenium tip silobas, damper, damper silobas, treylermikser v.s araçlar üreten firma Türkiye ve Fransa’nın  yanı sıra Avrupa ülkelerinin tamamı, Rusya, Ortadoğu ve Arap ülkeleri, Türki Devletler pazarında hak ettiği yeri almaktadır. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here