Güven Makine Finans Müdürlüğüne Keti Açıkgöz Getirildi

0
843

İskenderun bankacılık ve finans sektöründe 20 yılı aşkın yönetici Müdürlük tecrübesine sahip Keti Açıkgöz, bölgenin makine sanayinde önde gelen firmalarından Güven Makine Şirketinin finans müdürlüğü görevine getirildi.

Son beş yıldır görev yaptığı İskenderun Anadolubank Şubesi’nde gerek disiplinli çalışmaları, gerekse ekibiyle birlikte müşteri memnuniyetini üst seviyede tutan anlayışı ile iş hayatında başarılı yönetici profili çizen Keti Açıkgöz, Güven Makine ailesine katıldı. İş makineleri üretimiyle yurt içi ve yurt dışı pazarda kendine önemli bir yer edinen Güven Makine şirketinin Finans Müdürlüğü görevine başlayan Keti Açıkgöz, İzmir 9 Eylül Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olduktan hemen sonra iş hayatına bankacılık sektöründe devam etti.

Keti Açıkgöz İskenderun’da uzun süre Türkiye’nin önde gelen özel bankalarının şubelerinde çeşitli birimlerde yönetici olarak çalıştı. İş disiplini, güler yüzlülüğü, insanlarla iyi diyaloguyla görev aldığı firmalara değer kattı.

Çalışkanlığı, mütevazılığıyla iş dünyası ile finans camiasında sevilen, takdir edilen Keti Açıkgöz bundan böyle bölgenin önemli makine sanayicisi Güven Makine şirketinin başarısı için mesai harcayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here