Güven; “Elimizden Gelen Gayreti Göstereceğiz”

0
56

Göreve gelmesinin ardından çalışmalara hızlı bir şekilde başlayan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, gerek Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)’nde, gerekse ilçe teşkilatında yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceleyip, seçimi kazanma noktasında düzeni sağlamaya devam ediyor.

SKM’de Musa Kurşun başkanlığında, Mehmet Kesik, Bülent Özer ve diğer görevlilerle birlikte uyumlu şekilde çalışan, çalışmaları organize eden Güven, 31 Mart seçimlerinden sadece zaferle ayrılmak değil, rekor oyu alabilmek için gece gündüz demeden 24 saat çalışacaklarının altını çizdi.

Tek bir kalp bile kırmadan hedefe varmak istediklerini anlatan Güven; “İskenderun’umuzu her zaman en güzelini hak eden İskenderunlularımızı layık olduğu hizmetlerle buluşturmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Belediye binamıza Ak Parti bayrağını yeniden asacağız. İskenderun teşkilatımız ve bu davaya gönül verenlerimiz ile önümüzdeki seçim sürecini de güzel bir şekilde atlatacağımıza inanıyorum.

Gönül kazanma çabamızı hiç bırakmayacağız. 31 Mart’a kadar İskenderun’un en ücra köşesine ulaşıp, vatandaşlarla buluşacağız. Hem İskenderun’umuzu hem de Hatay Büyükşehir Belediyesini Ak Partili yapmak için şehrimiz ve ilimizi daha güzel yarınlara taşımak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here