“Günümüzün Fatihleri İş Adamlarımızdır”

0
56

vali-itso ziyaret1Emniyet Genel Müdürlüğüne Atanan Vali Lekesiz, İTSO’yu da Ziyaret Etti…

Valiler Kararnamesi ile Hatay Valiliğinden Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Mehmet Celalettin Lekesiz, İskenderun’da veda ziyaretlerinde bulundu. Vali Lekesiz, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ziyaretinde yaptığı konuşmasında; “Hatay’ın, Türkiye’mizin dünyanın merkezine oturtulabilmesi için dünyanın ana ekseninde yer alabilmesi için iş dünyası fevkalade önemlidir. Günümüzün fatihleri iş adamlarımız ve girişimcilerimizdir. Artık Orta çağlardaki benzeri fetih dönemi bitmiştir. Bu girişimcilerimiz de sınır tanımaz” dedi.

vali-itso ziyaret2

Hatay’da 5.5 yıl Valilik yapan Lekesiz, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO yönetimi ile görüşerek, helallik istedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da; “Görev yaptığınız süre içerisinde her zaman İskenderun’un ve ilin sorunları ile yakından ilgilendiniz. Bu anlamda Hatay’a yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz ve yeni görevinizde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Vali Lekesiz’e ziyaretin anısına plaket takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here