Güney Akademi’den Şampiyonluk Rekoru!

0
152

Kırılması zor bir rekora imza atan Güney Akademi Gençlik ve Spor Kulübü, 2010 yılından beri basketbol genç, yıldız ve küçük erkekler kategorisinde şampiyonluğu kimseye bırakmıyor. Elde edilen başarıdan dolayı gurur duyduklarını söyleyen Kulüp Başkanı Nebil Özdemir; “4. yılımızda 4. kez 3 kategoride 3’te 3 yaptık. Bunun azımsanacak bir başarı olduğunu düşünmüyorum” dedi.

İskenderun Basketbol Amatör Liginin Genç Erkek, Yıldız Erkek ve Küçük Erkek kategorilerini mücadele eden Güney Akademi Gençlik ve Spor Kulübü, öncelikle genç ve yıldız kategorisinde şampiyonluklarını ilan etti, ardından da küçük erkekler liginde zorlu rakipleri Atalar Koleji, Mithat Paşa ve finalde Namık Kemal’i yenerek İskenderun Ligi şampiyonu oldu.

Hedeflerinin Hatay Şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Özdemir, 2010 yılından bu yana, katıldıkları her kategoride İskenderun şampiyonu olduklarını belirterek; “Kulübümüz, 2010 yılından bu yana katıldığı her kategoride İskenderun şampiyonu oldu ve kırılması zor bir rekora imza attı. 4. yılımızda 4. kez, 3 kategoride 3’te 3 yaptık. Bu kadar kısa bir süredeki başarıları, sistemli, planlı-programlı ve çok çalışmasına borçluyuz. Başarının önemli bir bölümü 2010 yılından bu yana sponsor desteğini esirgemeyen Haz Metal A.Ş.’ye aittir. Kulübümüzü amatör spor kulübü mantığıyla değil, profesyonel kulüp altyapısı gibi yönetmeye çalışıyoruz. Umarım ilerleyen zamanlarda, İskenderun’u ve kulübümüzü daha iyi yerlerde, sadece yerel değil, ulusal boyutta da temsil ederiz” diye konuştu.

Oynanmakta olan Hatay finallerinde de hedeflerini açıklayan Özdemir; “Hedefimiz, yine her 3 kategoride şampiyon olmaktır. Ardından da İskenderun’u bölge şampiyonalarında en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here