Güney Akademi Vodanet’ten 10. Yılında Dev Rekor

0
270

Hatay basketbolunda geçmişten bugüne dek başarılı sonuçlara imza atan Güney Akademi Vodanet, 10. yılında Hatay Ligi’nde katıldığı 6 kategorinin 5’ini şampiyonluk, birini de 2’cilikle bitirerek kırılması zor bir rekora imza attı. Geçtiğimiz sezonda 3 kategoride Hatay Şampiyonu olan Güney Akademi Vodanet, bu yıl bu sayıyı 5’e çıkararak kendi rekorunu kırdı.

Yorucu ve başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını belirten Kulüp Başkanı Nebil Özdemir; “Takımlarımız 10. yılımızda U-15, U-14, U-13, U-12 ve U-11 kategorilerinde şampiyon, U-16 kategorisinde ise 2’ci olarak bizlere unutamayacağımız bir mutluluk yaşattı. Sporcularımızın hepsini tek-tek tebrik ediyorum. Hatay’da kırılması zor bir rekora imza attılar.

Ayrıca bu yıl U-15 takımımız bölge şampiyonası sonrasında Türkiye yarıfinallerini kıl payı kaçırdı. Bununla birlikte ulusal takımlara seçilen sporcularımız var, onlardan da iyi haberler bekliyoruz.

Kısacası 2018 bizim yılımız oldu diyebiliriz. 10. yılımıza yakışır bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Bu muhteşem sezonda emeği geçen tüm ekibimize, velilerimize ve sponsorumuz Vodanet Medya ve Onursal Başkanımız Bora Küçük’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Öte yandan, yaz kurslarına beklediklerinden daha yoğun bir ilgi gösterildiğini de sözlerine ekleyen Özdemir; “Yaz kurslarımıza beklediğimizden çok daha fazla bir talep var. Öncelikle bizleri tercih eden velilerimize teşekkür ediyorum. Minik basketbolcu adayları için yaz kursları muhteşem bir fırsat. İçlerinden yeni yıldızlar çıkaracağımızı ümit ediyorum” şeklinde görüşlerini açıkladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here