Günay Akademi’den Bir Şampiyonluk Daha!

0
125

Güney Akademi Gençlik ve Spor Kulübü U-12 takımı da U-18 ve U-14’ten sonra Hatay Şampiyonluğuna uzandı. Oyuncular, kupa ve madalyalarını, maçtan sonraki gün düzenlenen ve velilerin de katıldığı mini bir törenle aldı.

Güney Akademi Gençlik ve Spor Kulübü U-12 takımı da Hatay Şampiyonluğuna uzandı. Geçen hafta oynanan final maçını kazanan Güney Akademi U-12 Basketbol takımı, U-18 ve U-14 takımlarından sonra 2016-2017 sezonunun Hatay Şampiyonu unvanını elde etti.

Sezonun son karşılaşması olan final maçında her iki takımın da mücadelesi göz doldururken, Güney Akademi Baş Antrenörü Nebil Özdemir, bu sezon U-18 ve U-14 takımlarından sonra U-12’nin şampiyon olduğunu, U-13 takımının Hatay 2’cisi, U-16 takımının ise Hatay 4’cüsü olarak sezonu kapattığını vurguladı.

Güney Akademi Gençlik ve Spor Kulübü olarak bu sezon aldıkları sonuçlarla 2017’ye damga vurduklarına işaret eden Baş Antrenör Özdemir; “2017 yılı bizim yılımız oldu dersek yalan olmaz. Oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Sezon boyu çok iyi hazırlandılar, çalıştılar, emek ettiler ve sonunda şampiyon olmayı başardılar. Aynı zamanda bu sonuç ilerisi için de bizlere umut veriyor, geleceğe daha sağlam hedeflerle bakmamızı sağlıyor. Tüm destekleyenlere, yıl boyu çocuklarımızı her koşulda antrenmanlara düzenli bir şekilde getiren velilerimize, sponsorlarımız Haz Metal ve Vodanet Medya’ya şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Güney Akademi U-12 takımı oyuncuları, kupa ve madalyalarına, maçtan sonraki gün düzenlenen ve velilerin de katıldığı mini bir törenle kavuştu. Kupayı hep birlikte havaya kaldıran çocukların sevinçleri yüzlerinden okunuyordu.

Güney Akademi Gençlik ve Spor Kulübü, bu sonuçla U-18 ve U-14’ten sonra aynı sezonda 3. toplamda ise 9. Hatay Şampiyonluğuna ulaşmış oldu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here