Gül; “Sevincinizi de Üzüntünüzü de Paylaşacağım!”

0
164

MHP Hatay Milletvekili Adaylarından Madeni İşler Oda Başkanı Çardaklı’ya Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili adayları İbrahim Gül, Avukat İlhami Boşça, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Madeni İşler Odasi Başkanı Ahmet Çardaklı, yönetim kurulu ve İskenderun sanayi esnafları ile oda binasında bir araya geldiler.

Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Bozkurt, bu ziyaretin çok anlamlı olduğunu bölgemiz esnaflarının yanında hep beraber olacaklarını dile getirdi.

Daha sonra konuşan İskenderun Madeni İşler Oda Başkanı Ahmet Çardaklı ise konuşmasında ziyaretten ötürü çok memnun kaldıklarını belirtti ve sanayi esnafı için yeni alınacak yerle ilgili heyete geniş açıklamalarda bulundu. Çardaklı; “MHP heyetinin ziyareti bizleri memnun etti. Vekil adaylarımızdan İbrahim Gül içimizden biri onu her defasında bizlere yakınlığıyla tanıyoruz. Aday olması ve seçim sonunda kazanması memleketimiz açısından güzel bir durum olacaktır” dedi.

MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül de konuşmasında esnafların hep yanında olduğunu üstüne basa-basa ifade ederek; “Allah nasip eder kazanırsam, İskenderun için tüm aday arkadaşlarımla elimizi taşın altına koyacağız. Sanayi esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyorum. Adı sanı belli olmayan yerler sanayi oldu. Benim İskenderunlu sanatkârlarım çoğu yerde yalınız bırakıldı. Göreve geldiğimde sizlere namus sözü veriyorum, sevincinizi ve üzüntünüzü paylaşacağım. Oda başkanımızın dertlerine ortak olacağım” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here