Gol Düellosu Yıldızspor’un

0
125

Hatay 1. Amatör Küme (B) Grubunda İskenderun Yıldızspor, Grupta Liderliğini Sürdürüyor

2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (B) Grubunda mücadele eden İskenderun Yıldızspor’un başarılı çıkışı devam ediyor. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan ve oldukça çekişmeli geçen müsabakada İskenderun Yıldızspor, Üzümdalı Gençlikspor’u 3-2 mağlup etti.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Mustafa Kaya, Ahmet Yapıcı ile Mehmet Ekener’in yönettiği müsabakada İskenderun Yıldızspor’un gollerini Muhammet Ekmen, Halis Aktuğ ile Ömer Şimşek atarken, Üzümdalı Gençlikspor’un gollerini de Mehmet Keleş ile Süleyman Türkmen kaydeti.

Alınan bu sonucun ardından İskenderun Yıldızspor, grupta liderliğini sürdürürken, Üzümdalı Gençlikspor ise 17 puanda kaldı.

Meydan Gençlikspor FC Turunçlu Gençlik’i 3 Golle Geçti

(B) Grubunda zirveye oynayan takımlar arasında yer alan İskenderun Meydan Gençlikspor, Defne Atatürk Stadında yapılan karşılaşmada Turunçlu Gençlikspor’u 3-0 mağlup ederek puanını 19’a çıkarttı. İskenderun Meydan Gençlikspor’un gollerini Burhan Şimşek, Hakan Kaya, Aydın Işık attı.

Kayraspor: 3 Arsuz Uluçınar Gençlikspor: 0

Grupta zirve hesapları yapan takımlar arasında yer alan İskenderun Kayraspor, Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada Arsuz Uluçınar Gençlikspor’u 3-0 mağlup etti. Kayraspor’un gollerini Bestami Dönmez (2) ile Kürşat Sevin attı. İskenderun Kayraspor aldığı bu galibiyetle birlikte puanını 23’e çıkarttı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here