Gökhan Zan, Taraftarlarla Vedalaştı

0
142

Hatay’ın gururu Milli eski futbolcu Gökhan Zan, Hatayspor Taraftarlar Derneği yönetimiyle bir araya gelerek Hatayspor konulu sohbette bulundu ve taraftarlarla vedalaştı.

Hatayspor Genel Koordinatörlüğü görevinden bir süre önce ayrılan Gökhan Zan, taraftar temsilcileriyle bir araya geldiği sohbet toplantısında, geride kalan sezonu değerlendirerek görevi esnasında kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Zan, memleketinin takımı ve Türk futboluna ilk adımı attığı Hatayspor’u çok sevdiğini vurgularken, manevi olarak görev yaptığı Hatayspor Genel Koordinatörlüğü görevi esnasında kendisine güvenen ve destek veren tüm spor camiasına da teşekkür etti. Taraftarlar Derneğinin sezon boyunca şahsına göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı dernek yönetimine ve tüm taraftarlara şükran borçlu olduğunu da ifade eden Gökhan Zan, taraftarlardan helallik istedi.

Dernek yöneticileri de Gökhan Zan’ın Hatayspor için bir şans olduğunu, Türk futbolunda vizyonu ve ağırlığı olan Zan’ın spor adamlığı dolayısıyla takıma önemli katkılar yaptığına dikkat çektiler. Gökhan Zan’a Bordo-Beyazlı camiaya yapmış olduğu hizmetler için teşekkür de eden taraftar temsilcileri, görevinden ayrılmasına üzüldüklerini ancak kendisini tekrar Hatayspor’da aktif olarak görmek istediklerini de ifade ettiler.

Buluşmada, Gökhan Zan’ın yanı sıra Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin, Başkanvekili Mehmet Deviren, yönetim kurulu üyeleri Dr. Hüseyin Aksoy, Hasan Yetmez, Mehmet Kurtuluş Özdemir, İsmail Tütüncü ve gazeteci Erhan Yılmaz da hazır bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here