Genel Müdür Çaparali Yağmurdan Zarar Gören Vatandaşları Ziyaret Etti

0
84

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Hatay ili genelinde sağanak yağış nedeniyle oluşan sorunları gidermek adına HATSU ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Antakya ilçesinin yanı sıra Samandağ ilçesinde yoğun yağış nedeniyle evlerde ve iş yerlerinde oluşan sorunları yerinde inceleyen Genel Müdür Çaparali, su birikintilerinin oluşturduğu taşma vb. sorunlara yapılan müdahaleleri kontrol ederek mağdur olan mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Çaparali, “Ekiplerimiz tarafından Hatay genelinde hummalı çalışmalar ve projeler gerçekleştiriliyor. Siz değerli vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek için gece gündüz demeden ekiplerimiz sahada seferber edildi. Sizlerin her zaman yanınızdayız ve projelerimiz ile daha güzel yarınlar için çaba sarf ediyoruz” dedi.

Yapılan ziyaret sırasında Hatay Büyükşehir Belediyesi ve HATSU tarafından yapılan destekler ile çalışmaları değerlendiren Mahalle sakinleri, HBB Başkanı Lütfü Savaş ve HATSU Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını ve emeği geçen herkese özellikle Başkan Savaş’a teşekkürlerini ilettiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here