‘Gençlerimizin Başarılarından Kıvanç Duyuyoruz!’

0
81

Başkan Seyfi Dingil, Başarılı Sporcuları Makamında Ağırladı

Siirt’te düzenlenen Ortaokullar Arası Yıldızlar Futbol Kategorisinde, bölge şampiyonu olarak Türkiye Ortaokullar Arası Yarı Final Karşılaşmalarına katılmaya hak kazanan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yıldız Futbol Takımı ile Antalya’da düzenlenen Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasından altın madalya ile dönen İskenderun Lara Spor Kulübü sporcuları, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sporcuların başarılarının kentin tanıtımı açısından önemli olduğunu belirtti. Sporun önemine de değinen Dingil; “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ile bir arada olmaktan ve kıymetli gençlerimizin başarılarına tanık olmaktan büyük bir mutluluk ve kıvanç duyuyoruz. Sporun hayatımızda yeri ve önemi çok büyüktür. Gençlerimizin geleceğe hazırlanması sürecinde doğru ve faydalı bir şekilde yönlendirilerek, üstün başarılara zemin hazırlayan okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimize en kalbi duygularla teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başarılı Sporcuları Kutluyorum

Spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceklerini de belirten Başkan Seyfi Dingil; “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar sportif faaliyetleri hep destekledik. Çeşitli kurslar ve eğitim vererek farklı branşlarda birçok sporcunun başarılı bir şekilde eğitim almasını sağlıyoruz. Daha büyük başarılara imza atacağınıza canı gönülden inanıyoruz” diye konuştu.

Ziyaret esnasında ayrıca, yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Seyfi Dingil, başarılı sporculara çeşitli ödüller de verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here