Genç Yüzücüler Türkiye 2’cisi Oldu

0
267

sutopu7Gençler ve Küçükler Türkiye Yüzme ve Su Topu Şampiyonasında takım halinde 2.’lik elde eden Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Yüzme ve Su Topu takımı oyuncuları, Şube Sorumlusu Murat Şaydak ile birlikte elde edilen başarıyı Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile paylaştılar.

Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Yüzme ve Su Topu takımı oyuncuları, dün Antakya Belediye Başkanını makamında ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Şube Sorumlusu Murat Şaydak; “Gençler Türkiye Şampiyonasında takım halinde alınan 2’cilik kupası, Küçükler Türkiye şampiyonasında yine 2’cilik, Özkan Spor Center’da düzenlenen yüzme yarışlarında takım halinde 1’cilik, Turan Kocaoğlu adlı su topu takımı oyuncumuzun kaydettiği sayılarla gol kralı özel kupası ile şehrimizi yurt içinde yapılan müsabakalarda en iyi şekilde temsil ettik, etmeye de devam ediyoruz” dedi.

Elde edilen başarılı sonuçlardan dolayı yüzme ve su takımı oyuncularını kutlayan Belediye Başkanı Savaş; “Minik yüzücümüz Ömer Şaydak’ın Türkiye genelinde rakipsiz olması bizleri oldukça sevindirdi. Spor Kulübümüz çatısı altında elde edilen başarılı sonuçlardan dolayı gururlanıyoruz. İyi ki, böyle bir kulüp kurduk ve kulübümüz sayesinde yüzlerce evladımız çeşitli spor branşlarında sayısız başarılar elde ediyor. Başarılarınızla gurur duyuyoruz ve yeni başarılı sonuçlar bekliyoruz. Desteğimiz her zaman olduğundan daha fazla devam edecek” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here