Geleceğe, Futbol Park’tan Göz Kırpıyorlar!

0
385

futbol park1Çocuklarının gelecekte iyi futbolcu olmasını isteyen vatandaşlar, Nardüzü Beldesinde Futbol Park’ın açtığı futbol okuluna akın ediyor. Futbol Park’taki spor okuluna her geçen gün ilgi biraz daha artarken, 6-16 yaş arasındaki çocuklar en gelişmiş donanımla eğitiliyor, yetenek maçları da tüm dünyadan canlı izlenebiliyor.

Geleceğin başarılı futbolcularının yetiştirilmesi adına açılan Futbıl Park bölgemizde oldukça ilgi çekti. Nardüzü Beldesinde, öğrencilere yönelik açılan futbol okulunda, son teknoloji ile desteklenen futbol tesislerindeki eğitimler tam anlamıyla göz alıyor! İstanbul’dan gelen özel bir ekip tarafından en gelişmiş altyapı donanımı ile donatılan sahada yapılan antrenman ve maçlar da canlı olarak yayınlanıyor ve tüm dünyadan izlenebiliyor.

Her türlü iklim ve gün şartlarına uygun üzeri kapalı, mükemmel zeminde futbol oynamaya elverişli koşullar, deneyimli ve diplomalı hocalar nezaretinde kapılarını 6-16 yaş grubu futbolcu adaylarına açıyor. İlk günden itibaren yoğun ilgi de gören okulun öğrencileri Futbol Park’ın ücretsiz servis olanağından da yararlanıyor.

Futbol okuluna 641 59 59 nolu telefon ve www.futbolpark.net web adresi ile başvurular kabul edilirken, tesis yöneticileri değişik kategorilerde yetenek maçları düzenleyerek geleceğin yıldızlarını İskenderun’dan dünya futboluna kazandırmayı amaçlıyor. Halı saha hizmeti de veren tesislerde oynanan maçlar tüm dünyaya aynı anda canlı olarak aktarılıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here