Gaziler Günü Kutlanacak

0
135

İskenderun Kaymakamlığı tarafından hazırlanan 19 Eylül Gaziler Günü Anma Programı belli oldu. 19 Eylül 2017 Salı günü Atatürk Anıt Alanında çelenk suna töreni ile başlayacak program kahvaltı ile devam edecek.

Salı günü saat 10.00’da Ata’nın manevi huzuruna Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilciliği ile Şehit ve Gaziler Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından çelenkler sunulacak.

Atatürk Anıtındaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam edecek. Gazi Şükrü Altay’ın günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce görevlendirilen bir öğrencinin şiir okumasıyla buradaki tören sona erecek.

Daha sonra Askeri Gazino Müdürlüğünde, gazi aileleri ile kahvaltı sohbet programı gerçekleştirilecek. İskenderun Kaymakamlığından yapılan açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi;

“Al Bayrağımızı; şerefim, namusum, her şeyim diyerek yere düşürmeden, Cumhuriyetimizi kanlarıyla ve canlarıyla kurarak bugünlere ulaştıran aziz şehit ve gazilerimizi saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Hüzünlenmeyiniz, umutsuz olmayınız, sizi unutmadık asla unutmayacağız…” (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here