Gaziler Günü Arsuz’da Coşkuyla Kutlandı

0
74

19 Eylül Gaziler Günü tüm yurtta olduğu gibi Arsuz’da da coşkuyla kutlandı. Kent Meydanında çelenk sunma töreni ile başlayan programa Kaymakamlık Rhossus Anfisi’nde düzenlenen müzik dinletisi ile devam edilirken program Kaymakamlığın ev sahipliğinde düzenlenen yemekle son buldu.

Çelenk sunma töreninde Atatürk Anıtına Çelenklerin sunulması, Deniz Özel Eğitim Komutanlığında görevli bir asteğmenimizin ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Gazi Hayri Hançer’in günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından öğrencilerce şiir okunurken program sonunda gazilerle toplu anı fotoğrafı alındı.

Kaymakamlık Rhossus Anfi salonunda düzenlenen programda güne özel Anadolu ezgileri seslendirildi. Gazilerimiz ve aileleri ile şehit yakınları ve tüm protokol ve misafirler ile birlikte Kaymakamlığın ev sahipliğinde düzenlenen yemekte buluştu. Katılımcılar Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve programlarda emeği geçen herkese teşekkürlerini sunduğunu ifade ettiler.

Kaymakam Sarı, programa eşi Emine Sarı ile birlikte katılırken yaptığı konuşmada gazilerimizi sık sık evlerinde ziyaret ettiklerini, onları sadece bugün de değil her zaman hatırladıklarını ifade ederek onlara sağlıklı uzun ömürler dilerken şehitlerimize minnet temennilerini sundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here