Galibiyet Peşindeler!

0
76

TFF 1. Lig ve Spor Toto 3. Lig’deki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ile bu maçları yönetecek hakemleri belli oldu. Programa göre, Birinci Lig temsilcimiz Hatayspor, sahasında Ekol Göz Menemenspor’u konuk edecek. Üçüncü Lig temsilcilerimizden Erzinspor, sahasında Çankaya Futbol Kulübü ile karşılaşacak, Payasspor ise Elazığ Belediyespor Futbol Kulübü ile deplasmanda mücadele edecek.

Son haftalarda puan kayıpları yaşamasına rağmen liderlik koltuğunu bırakmayan Hatayspor, bu hafta sonu sahasında Ekol Göz Menemenspor’u konuk edecek. Puan kayıplarını telafi etmek isteyen Bordo-Beyazlı ekip Menemenspor maçından mutlak galibiyet peşinde olacak.

Erzinspor’dan 2 Transfer Daha

Sahasında Çankaya Futbol Kulübünü ağırlayacak olan 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Erzinspor, 2 futbolcuyu daha renklerine bağladı. Turuncu-Beyazlı ekip Erzinspor Kulübü Genel Kaptanı Erdal Gürsoy yaptığı açıklamada; “Kulübümüz, Göztepespor’dan santrafor mevkiinde görev yapan Tolgahan Cevher, Ekol Göz Menemenspor’dan stoper mevkiinde görev yapan Oğuzhan Ay ile anlaşmaya varmıştır. Futbolcularımıza hoş geldin diyor, Turuncu-Beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz” dedi.

Üçüncü Ligdeki bir diğer temsilcimiz Payasspor ise Elazığ Belediyespor Futbol Kulübü ile deplasmanda mücadele edecek. Mavi-Beyazlı ekip Elazığ deplasmanından puan veya puanlarla dönmek ve kötü gidişine dur demek istiyor. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Hatayspor-Ekol Göz Menemenspor
26 Ocak 2020 Pazar Saat: 14.00
Antakya Atatürk Stadı
Sarper Barış Saka, Kemal Mavi, Cem Özbay

Erzinspor A.Ş.-Çankaya Futbol Kulübü
26 Ocak 2020 Pazar Saat: 13.30
Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı
Safa Yılmaz, Göktuğ Hazar Erel, Enes Berk Güçlü

Elazığ Belediyespor FK-Payasspor
26 Ocak 2020 Pazar Saat: 13.00
Gençlik Merkezi Sentetik Sahası
Enver Aydın, Şefik Öner, Çağdaş Yüksel Çağ
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here