Futbolda Tatil Bitti Heyecan Yeniden Başlıyor

0
102

Spor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimizin bu hafta sonu oynayacakları maçların programı ve maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, Payasspor-Sultanbeyli Belediyespor ile Bergama Belediyespor-Erzin Belediyespor maçı Cumartesi günü, Kırıkhanspor-Van Büyükşehir Belediyespor ile Keçiörengücü-Hatayspor maçı ise Pazar günü oynanacak.

İkinci lig temsilcimiz Hatayspor bu hafta sonu zorlu rakiplerden biri olan Keçiörengücü’ne konuk olacak. Planlarının hazır olduğunu söyleyen Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, yaptığı açıklamada hedeflerinin kazanmak olduğunu ve takıma güvendiğini söyledi. Ömer Tunç ve yeni transfer Köksal Yedek’in dışında kadroda eksik olmadığını söyleyen Palut; “Keçiörengücü maçı zor bir maç olacak. Bizim hedefimiz belli. Rakibin zaaflarını değerlendirmek istiyoruz. Kazanmak istiyoruz ve planlarımızı ona göre yaptık. Ömer Tunç dışında eksik bir oyuncumuz yok. Yeni transfer Köksal Yedek ise hazırlık idmanları devam ediyor. Yaklaşık iki haftaya daha ihtiyacı var” dedi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor ise Bergama Belediyespor deplasmanında puan arayacak. Erzin temsilcisi bugün saat 16.30’da başlayacak maçtan galip çıkarak kente 3 puanla dönmek istiyor.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Kırıkhanspor ise hafta sonunda oynayacağı Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını Antakya Atatürk stadında oynayacak. İlk maçından 1 puanla ayrılan Kırıkhan ekibi, henüz puanı bulunmayan rakibi karşısında, saha ve seyirci avantajını kullanarak galibiyet elde etmek istiyor.

Spor Toto 3. Lig 1. Gruptaki ilimiz temsilcisi Payasspor da sahasında Sultanbeyli Belediyespor’u konuk edecek. İlk hafta maçında deplasmanda 3puanla dönen Mavi-Beyazı ekip kendi sahasında oynayacağı maçtan da galip çıkarak, galibiyet serisi yakalamak istiyor. Haftanın maç programı şöyle olacak: >>>

Keçiörengücü-Hatayspor

10 Eylül 2017 Pazar Saat: 16.00

Ankara Aktepe Stadı

Gökçen Öztürk, Mehmet Can Küçük, Ali Can Alp

Bergama Belediyespor-Erzin Belediyespor

9 Eylül 2017 Cumartesi Saat: 16.30

Bergama 14 Eylül Stadı

Hakan Ülker, Emrah Akaya, Erdinç Zengi

Kırıkhanspor-Van Büyükşehir Belediyespor

10 Eylül 2017 Pazar Saat: 16.00

Antakya Atatürk Stadı

Serkan Önsal, Ramazan Ufuk Avdaş, Erhan Gündüz

Payasspor-Sultanbeyli Belediyespor

9 Eylül 2017 Cumartesi Saat: 16.00

Payas İlçe Stadı

Safa Yılmaz, Muharrem Güzel, Çağlar Demirkıran

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here