Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri’nin 16’cısı 9 Ağustos’ta Başlıyor!

0
33

Türk Tabipleri Birliği Eski Başkanı Dr. Füsun Sayek’i anmak amacıyla her yıl Arsuz-Hatay’da İskender Sayek Evi’nde düzenleniyor.

Toplumsal duyarlılık ve sosyal sorumluluk konusunda gerçekleşecek çalışmalarıyla Hatay, İskenderun ve Arsuz yörelerinde bir ilk oluşturan Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri, her yıl genişleyerek gelenekselleşmeye ve bu konuda bir örnek teşkil etmeye devam ediyor.

İskender Sayek Kültür Evinde gerçekleştirilecek olan Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri’nin 16’cısı 9 Ağustos’ta Selin Sümbültepe’nin konseriyle başlayacak.

İlk hafta etkinlikleri kapsamında ayrıca, 11 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 21.00’da Uzman Diyetisyen Selahattin Dönmez tarafından ‘Sağlıklı Yaşam’ üzerine bir söyleşi gerçekleştirilecek. 12 Ağustos 2022 Cuma günü Dr. İskender Sayek tarafından 10.00-12.00 saatleri arasında Meme/Tiroid Polikliniği hizmeti verilecek. Aynı saatlerde Arsuz Otel Toplantı Salonunda Arsuz Çocuk Korosu ilk buluşmasını gerçekleştirecek.

13 Ağustos 2022 Cumartesi günü de saat 17.00’da Ali İhsan Ökten, Ayşegül Tözeren, Gönül Malat, Nilüfer Benal, Veysi Ülgen katılımıyla ‘Kitap Tanıtımı’ yapılacak. 14 Ağustos 2022 Pazar günü saat 19.00’da el yapımı ürünler ve yöresel tatların sergileneceği Arsuz Yemek Panayırı tertip edilecek. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here