Feyezan Kanalı Temizleniyor

0
149

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, feyezan kanalında temizlik çalışmalarının başladığını söyledi. Feyezan Kanalındaki temizlik çalışması, DSİ ve İskenderun Belediyesi işbirliği ile yapılıyor. İki kurumun işbirliğiyle yapılan çalışmada, İskenderun Belediyesi, Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü’ne araç gereç, personel tahsis ederek lojistik destek sağlıyor.

Feyezan kanalının temizliğine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Tosyalı; “Şu anda Devlet Su İşleri’nin, kanal temizleme aracı (gradal) ve belediyemize ait iş makineleri Feyezan kanalında temizlik çalışması yapıyor.

Bu ıslah çalışması İskenderun Belediyesi ve Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü ile ortak gerçekleştiriliyor. Çalışmalar tüm hızıyla devam edecek. Kamu kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışmalarımız devam sürecek” şeklinde görüş beyan etti.

Başkan Tosyalı, İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince de Feyezan Kanalı’nın temizlenen kısımlarında temizlik ve ilaçlama çalışmasının yapılmakta olduğunu kaydetti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here