Ferda Atav Yeniden Tedavi Altına Alındı

0
346

Yaklaşık 5 yıl önce Kalın Bağırsak ve Karaciğer Kanserinden dolayı ameliyat olan Gazeteci Mustafa Atav’ın eşi Ferda Atav, kontrol için gittiği Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, kan değerlerinin yüksek olması sebebiyle yeniden tedaviye alındı.

Bir süre önce kanser tedavisi gören, Gazeteci Mustafa Atav’ın eşi Ferda Atav, kan değerlerinin yüksek çıkması nedeniyle tekrar tedavi altına alındı. Ferda Atav’ın kontrol için gittiği Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tetkiklerde kan değerleri yüksek olunca, hastalığının tekrar yayılmış olabileceği düşüncesi ile doktorları kendisine yatış verdi.

Gerekli işlemlerin ardından odaya alınan Ferda Atav’ın tedavisi Adana Numune Eğitim Araştırma Hastanesinin deneyimli doktorları ve personeli eşiğinde sürdürülüyor. Yapılacak olan tahlillerden sonra kesin teşhisin ardından tıbbın son gelişen teknolojisi ile tedavi devam edecek.

İskenderun Gazetesi olarak Ferda Atav ile Gazeteci arkadaşımız Mustafa Atav başta olmak üzere tüm Atav ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletir ve acil şifalar diliyoruz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here