Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Hatay’a Geliyor

0
794

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, gelecek hafta içinde ilimize geliyor. Yıldırım Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulunun açılışına katılacak.

Hatay Fenerbahçeliler Derneğinin girişimiyle 5 Mayıs 2015 tarihinde Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin de katılımıyla temeli atılan Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulunun resmi açılış töreni 20 Şubat 2018 tarihinde yapılacak. Daha önce temel atma törenine katılan Başkanı Aziz Yıldırım, bu kez açılış töreni için ilimize gelecek. Başkan Yıldırım’a, bazı Yönetim Kurulu üyelerinin de eşlik etmesi bekleniyor.

Açılışı gerçekleştirilecek okulla ilgili bilgiler veren Fenerbahçeliler Derneği Hatay Şubesi Başkanı Ali Ezelsoy; “Okulumuz 2500 metrekarelik bir alana, 420 metrekarelik bir büyüklükte inşa edildi. Okulda görme engelli öğrenciler için hiçbir basamak ve engel yoktur. İşitme engelli öğrenciler için de ışık sistemi monte edildi. Okulumuzda 10 sınıf, veli bekleme salonu, oyun odaları, arşiv, müstahdem odası, idari bölümler ve öğrenciler için günlük yaşantılarını idare ettirmek için mutfak mevcut. Ayrıca üzeri polikarbon levhayla kaplı iç avlu ile bahçeye yapılan oyun parkının tüm zemini kauçuk ile kaplı” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here