FC Meydan Gençlik, İskenderun Vetaranlar Yenişemedi

0
144

Karşılaşmayı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Destek Hizmetler Müdürü Ergün Saydam, HBB Spor Organizasyonlar Şube Müdürü Eray Özdemir, ASKF Başkan Yardımcısı Ayhan Dik de izledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez (F) Grubunda mücadele eden FC Meydan Gençlikspor ile İskenderun Vetaranlar takımları Karaağaç Belediye Spor Kompleksi Sentetik Sahada karşı karşıya geldiler. Bu zorlu müsabakada gol sesi çıkmadı: 0-0.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Mehmet Bayraktaroğlu, Abdullah Semerci ile Murat Yurttaş’ın yönettiği karşılaşmada FC Meydan Gençlikspor’dan Ömer Faruk Kartal, İskenderun Vetaranlar takımından da Şehmuz Yavuz, kırmızı kart gördüler.

Alınan bu sonucun ardından FC Meydan Gençlikspor 3 karşılaşmada 7 puan toplarken, İskenderun Vetaranlar takımının da 3 karşılaşmada 4 puanı bulunuyor.

Protokol Karşılaşmaya Yoğun İlgi Gösterdi

Kalabalık seyirci kitlesinin heyecanla takip ettiği karşılaşmayı ayrıca İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Destek Hizmetler Müdürü Ergün Saydam, HBB Spor Organizasyonlar Şube Müdürü Eray Özdemir ile Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Yardımcısı Ayhan Dik de izledi. Belediye Başkanı Tosyalı ile diğer protokol üyeleri, maç öncesinde her iki takıma başarılar diledi.

Günün diğer önemli karşılaşmasında ise Denizspor ile karşılaşacak olan Körfez Demirgücü sahaya çıkmadı. Bu gelişmenin ardından Denizspor, hükmen 3-0 galip ilan edilecek. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here