Fatma Uygun Dualarla Anıldı

0
38

Uygun Ailesinin değerli büyüğü Fatma Uygun’un vefatı münasebetiyle ruhuna ithafen Kuran okundu, dualar edildi. Kuran tilavetine kalabalık bir topluluk iştirak etti.

Uygunlar Mağazaları ve Mega Medya Grubu sahipleri Mehmet, Mahmut, Hasan, Hüseyin, Sabahattin ve Sadık Uygun ile Hayat, Zuhal, Necmiye, Meryem ve Sıdıka kardeşlerin değerli anneleri Fatma Uygun geçtiğimiz günlerde, rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Fatma Uygun’un ruhuna ithafen evinin önünde dualar edildi, Yasin-i Şerif ve Kuran’ı Kerim hatmi okundu.

Törene Milletvekili Abdulkadir Özel, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven ve parti teşkilatı, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO yönetimi, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Diyap Atar, Batıgöz İskenderun Genel Müdürü Mehmet Gassaloğlu, Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, aile fertleri ile yakınları katılım gösterdi.

Uygun ailesinin yanında bulunarak acılarını paylaşan kalabalık davetlilerin huzurunda, merhume Fatma Uygun’un ruhuna ithafen dualar okundu.

Geçtiğimiz günlerde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 98 yaşında yaşamını yitiren merhume Fatma Uygun’a Allah’tan rahmet, başta Uygun kardeşler olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here