Fatih Şirin; “İşçi Partisi Milli Hükümetin Öncü Gücüdür”

0
90

işçi partisi açıklama5İşçi Partisi İskenderun İlçe Başkanı Fatih Şirin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte havuzlu çarşıda toplanarak burada bir bildiri okudu. Hükümet ve emperyalist güçler aleyhine sloganların atıldığı etkinlikte bildiriyi okuyan İlçe Başkanı Şirin; “Atatürkçü milletvekilleri ve hatta partiler, Arslanlı Yol’a gelirlerse, önümüzdeki milli hükümetin ortağı olurlar” dedi.

Havuzlu Çarşıda toplanan İşçi Partililer adına konuşan İlçe Başkanı Şirin; “Herkesin bildiği gibi 10 Kasım’da Ankara’da yine bir rekor kırıldı. Arslanlı Yol’da yürüyen 1 milyon 89 bin 615 insanımız, Türkiye’de 50 milyonluk bir çoğunluğu temsil ediyor. Arslanlı Yol’da niçin yürüyor o arslanlar? Bölünmeye karşı, cumhuriyete için, AKP-PKK iktidarını yıkmak için yürüyorlar. Görülen odur ki PKK hem iktidarın ortağı hem de muhalefetin ortağı yapılıyor. PKK ise bu oyunun AKP ile birlikte ikinci galibi olma hevesindedir. PKK; CHP’nin İstanbul ve İzmir’de seçim ortağı olacak ve bazı belediyeleri terörün lojistik üsleri olacak.

Teröre benzin! Bu tezgâhı deviriyoruz! Bu milletin bu oyunu bozacak gücü var. O güç, Arslanlı Yol’da iktidara yürüyor. Atatürkçü milletvekilleri ve hatta partiler, Arslanlı Yol’a gelirlerse, önümüzdeki milli hükümetin ortağı olur. Gelmezlerse Arslanlı Yol’daki yürüyüş onlarsız devam eder ve Türk haklı Ankara kalesine Türk bayrağını çeker. Bu kaçınılmazdır. Milli hükümetin yenilmez gücüne katılın. İşçi Partisi milli hükümetin öncü gücüdür” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here