Evi Ateşe Verdi, Kaçtı

0
121

Antakya’da psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen 2 çocuk annesi Selma C. oturduğu evi ateşe verdi.  Kısa sürede büyüyen yangın aynı katta bulunan 3 daireyi kullanılamaz hale geldi.

Antakya’ya bağlı Akasya Mahallesi 186’ncı sokakta bulunan 2’nci etap TOKİ Konutlarındaki B1-17 blok 11’inci kattaki evde kirada oturan 2 çocuk annesi Selma C. öğle saatlerinde bilinmeyen bir nedenden piknik tüpünü açtı ve ardından evi ateşe verdi.

5 yıl önce kocasından ayrıldığı ve bu nedenle psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen genç kadın 2 çocuğuyla birlikte binadan ayrılırken, iddiaya göre mahalledeki büfe sahibini telefonla arayarak; “Evi ateşe verdim, nasıl güzel yanıyor mu?” diye sorduktan sonra telefonu kapattı. Büfecinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibiyle AFAD, UMKE ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışmasıyla kontrol altına alınan yangında, aynı katta bulunan 3 daire kullanılamaz hale geldi.

Dumandan etkilenen biri ALS hastası 3 kişi Hatay Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Evi ateşe verip kaçan Selma C.’nin her yerde arandığı bildirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here