Esnaf Oda Başkanlarından Kaymakam Soytürk’e Hayırlı Olsun Ziyareti

0
117

Yaklaşık iki hafta önce Dörtyol Kaymakamlığından İskenderun Kaymakamlığına atanan Kaymakam Recep Soytürk’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda İskenderun’da esnaf oda başkanları da Kaymakam Soytürk’ü ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler. Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Musa Salık ve beraberindeki güvenlik korucuları da Soytürk’ü makamında ziyaret ettiler.

Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanvekili Uğur Fırat başkanlığında, Kaymakam Soytürk’e nezaket ziyareti gerçekleştiren esnaf oda başkanları, Soytürk’e yeni görevinde başarılar dilediler. Misafirlerini Kaymakamlık toplantı salonunda ağırlayan Kaymakam Soytürk, esnaf oda başkanlarının nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, iyi dileklerinden dolayı da ayrıca teşekkür etti.

Kaymakam Soytürk, kendisinin de bir esnaf çocuğu olduğundan bahsederek, esnaf olmanın en önemli unsurlarının hoşgörülü, güler yüzlü ve yardımsever bir tavır sergilemek olduğunu dile getirdi. Esnaflığın önemine vurgu yapan Kaymakam Soytürk; “Esnaflarımız, ülke ve kent ekonomisinin bel kemiğini oluşturmaktadır. Çok değerli esnaflarımız, kıymetli halkımız ve şehrin dinamikleri ile kaynaşma ve bütünleşme sağlamak suretiyle hep birlikte el ele vererek ve çeşitli projeler geliştirerek İskenderun’un kalkınması ve gelişmesi için gayret göstereceğiz” dedi.

Güvenlik Korucularından Ziyaret

Öte yandan, Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Musa Salık ve beraberindeki güvenlik korucuları da Kaymakam Recep Soytürk’ü makamında ziyaret ederek, yeni görev yerinin hayırlı olması konusunda dilek ve temennilerini dile getirdi.

Kaymakam Soytürk, nezaket ziyaretinden ve iyi dileklerinden dolayı Dernek Başkanı Musa Salık ve beraberindeki güvenlik korucularına teşekkür etti. Kanunu, nizamı, hak ve adaleti rehber edinmek suretiyle, başta terörle mücadele olmak üzere huzur ve asayişin sağlanmasında önemli görev ve sorumlulukları bulunan güvenlik korucularımıza kolaylıklar ve başarılar temenni ettiğini ifade eden Soytürk, bu ulvi görevi hassasiyetle ve layıkıyla icra eden güvenlik korucularımıza ayrıca tebrik ve teşekkürlerini ilettiğini belirtti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here