“Esnaf Oda Başkanımız Fırat’a Desteğimiz Tamdır”

0
67

esnaf oda başkanları1Birlik Başkanlarının Yıpratılmak İstendiğini Söyleyen Esnaf Oda Başkanları Tek Yürek Oldu…

İskenderun Esnaf Oda Başkanları Birlik binasında düzenledikleri ortak basın toplantısında geçtiğimiz günlerde Kuyumcular Çarşısında yaşanan talihsiz olayın bir an önce faillerinin bulunması temennisinde bulundular.

İskenderun Esnaf Oda Başkanları adına açıklama yapan Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu; “Geçtiğimiz hafta sonunda İskenderun Kuyumcular Çarşısında yaşanan olayda birçok esnafımız ve vatandaşlarımız maddi yönden mağdur olmuştur. Temennimiz, bu kişilerin bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmeleridir. Burada özellikle belirtmek isteriz ki Birlik Başkan vekilimiz ve İskenderun Esnaf Odalarının Başkanı olan Uğur Fırat Başkanımızın bu olayla uzaktan yakından hiçbir ilgisi yoktur. Sadece soyadı benzerliğinden dolayı başkanımız yıpratılmak istenmektedir. İskenderun ve Hatay’da yıllardır esnaf Oda Başkanlığı ve dürüst saygın bir şekilde esnaflık yapan, esnafın ve halkın sorunlarını dinleyen, her zaman hayır işlerinde İskenderun menfaatine olan tüm konularda en önde koşan başkanımıza Esnaf Oda Başkanları olarak güvenimiz ve desteğimiz tamdır.

Bizler esnaf oda başkanları olarak her zaman için birlik beraberlik içerisinde kenetlenerek şehrimize, esnafımıza ve halkımıza hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Kaldı ki Uğur Başkanımızın maddi olarak zaten bir sıkıntısı yok ve kesinlikle harama el uzatacak bir kişi olamaz. Bu konunun kamuoyunda böyle bilinmesini temenni ediyoruz ve tekrar hep bir ağızdan tek ses ve tek yürekle sesleniyoruz. Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here