Esnaf Dostu Başkan, Esnafla Birlikte

0
52

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, esnaflar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Tosyalı çarşı esnafı ile bu kez İskenderun Belediyesi 4’nolu sosyal tesislerinde, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Ak Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Güven ile birlikte çay-simit eşliğinde kahvaltı programında bir araya geldi.

İskenderun’a değer katmak için düzenledikleri esnaf toplantılarının devam edeceğini kaydeden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı esnafla iç içe olmasıyla takdir topluyor. Her zaman vatandaşa öncelik veren esnafın yanında olan ve esnafla kurduğu sıcak ilişkilerle adından söz ettiren Tosyalı esnafla bir araya gelerek esnafın sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, esnaflarla sohbet ederek çeşitli konularda istişarelerde bulundular.

Esnafın her zaman yanında olduğunu ve esnafa verdiği desteğin devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı sorunların bir-bir çözülmesi için gayret gösterdiklerini dile getirdi. Toplantıda belediye faaliyetlerinden de bahseden Başkan Tosyalı hizmet önceliğinin esnaf ve vatandaş olduğunun vurgusunu yaptı.

Böyle bir toplantının düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise çalışmalarında Başkan Tosyalı’ya teşekkür etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here