Esin Oktay B Milli Takım Kadrosuna Davet Edildi

0
236

güney akademi1Güney Akademi Spor Kulübü’nün 2001 doğumlu oyuncusu Esin Oktay, geçtiğimiz Ekim ayında Mersin’de düzenlenen U15 Milli Takım aday kampında da başarılı bulunarak Bayanlar U15 B Milli Takım kadrosuna alındı.

2017 yılında gerçekleştirilecek olan “U15 Bayanlar Avrupa Şampiyonası” için çalışmalarına başlayan Bayanlar U15 Milli Takımı daha önce Mersin’de bir aday kampı gerçekleştirmiş, Esin Oktay ise bu kampa TBF tarafından davet edilmişti. 2 gün süren kampın ardından başarılı bulunan Esin, 3-6 Aralık tarihlerinde Bursa Gemlik’te düzenlenecek olan kampa da davet edildi.

Oyuncularına yapılan bu davetin hem kulüpleri hem de İskenderun basketbolu adına mutluluk verici bir gelişme olduğunu kaydeden Güney Akademi Spor Kulübü Baş Antrenörü Nebil Özdemir; “Esin basketbolu çok seven, çalışkan, hırslı ve azimli bir kızımız. Bu daveti alacağını tahmin etmiştik. Kulübümüz ilk defa milli bir davetle onurlandırılıyor. Kızımız ve İskenderun adına çok mutluyuz. Umuyorum ki Esin bu konuda tek olmayacak, ilerleyen zamanlar içerisinde başka sporcularımızı da bu seviyelerde görme gayesindeyiz. Emeği geçen herkese kulübümüz adına teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here