Eşi Tarafından Öldürülen Kadın Toprağa Verildi

0
163

arsuz cinayet1Geçtiğimiz hafta sonu Gözcüler’de oğlunun nişanına davet edilmediği için kuaförde karısına kurşun yağdıran Mehmet K. Jandarmaya teslim olurken, eşi Nahiye K da gözyaşları arasında toprağa verildi.

İddialara göre eşini kuaför salonunda öldüren Mehmet K’nın cinayetten hemen önce eşiyle kahve içtiği ve nişan ile ilgili konuştukları öğrenildi. Sakin bir şekilde kuaför salonuna gelen Mehmet K.’nın, kahvesini içtikten sonra saçını yaptırmak üzere kuaför koltuğundaki eşi Nahiye Kirmit’e yaklaştığı ve kulağına bir şey söyleyeceğim dedikten sonra, silahını çekerek üç el başına 1 el ise vücuduna ateş etti. Cinayetten hemen sonra olay yerinden kaçarak uzaklaşan Mehmet K. daha sonra jandarmaya teslim oldu.

Eşinin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Nahiye K.’nin yaklaşık bir yıldır eşinden ayrı yaşadığı boşanma davası açtığı ve iki çocuğuyla İskenderun’da ev tuttuğu öğrenildi. 41 Yaşındaki Nahiye K.’nin oğlu Hamza’nın nişan töreni için bastırdığı davetiyeyi mahallede bir esnafta görerek isminin olmamasına ve kendisinin davet edilmemesine sinirlendiği, cinayeti bu nedenle işlemiş olabileceği düşünülüyor.

En mutlu gününde hayatını kaybeden Nahiye K.’nin cenazesi olaydan bir gün sonra akşam saatlerinde evinden alınarak daha sonra getirildiği Gözcüler Mezarlığı’nda toprağa verildi. Gözyaşları arasında toprağa verilen Nahiye K.’nin acısını yakınları ve dostları ziyaret ederek paylaştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here