Erzinspor’un Var Olma Savaşı!

0
56

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcilerinden Erzinspor, Pazar günü Erzin Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadında oynayacağı Silivrispor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Okan Kopan nezaretinde sürdürüyor.

Çalışmalarını, Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadında aralıksız olarak sürdüren Erzinspor’da tüm futbolcular Silivrispor karşılaşmasında galibiyet yemini ederken, genç Teknik Direktör Okan Kopan da sporculara moral aşılamaya çalışıyor. Bu karşılaşma öncesinde Turuncu-Beyazlı ekip Erzinspor, 20 puan ile grupta 12. sırada yer alıyor.

Taraftardan Destek Çağrısı

Ülkemizin saygın spor adamlarından, İstanbullu iş adamı Önder Özbilen’in sahiplenmesiyle şimdilik ayakta durabilen Erzinspor’un cefakar taraftarı ise takıma destek verilmesi çağrısında bulunuyorlar. Erzin Kaymakamına, Belediye Başkanın, Siyasi Parti Başkanların, Oda Başkanları ile işadamlarının artık bir araya gelmesi gerektiğine işaret eden Turuncu-Beyaz sevdalıları iş işten geçmeden Erzinspor’a destek olunması gerektiğini haykırıyorlar. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here