Erzinspor’da Tek Düşünde Galibiyet

0
87

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcisi Erzinspor, Pazar günü saat 13.30’da Erzin Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadında oynayacağı Çankaya FK maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Okan Kopan nezaretinde aralıksız sürdürüyor. Erzin temsilcisinin Batman Petrolspor’dan transfer ettiği forvet Aziz Ceylan da takımla birlikte antrenmanlara başladı.

Bu karşılaşma öncesinde Erzinspor 23 puan ile 11. sırada, aynı puana sahip Çankaya FK ise 12. sırada yer alıyor. Turuncu-Beyazlıların bu zorlu karşılaşmasını Safa Yılmaz, Göktuğ Hazar Erel ile Enes Berk Güçlü hakem üçlüsü yönetecek.

Batman Petrolspor’dan Forvet Transferi

Temsilcimiz Erzinspor, hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı zorlu maç öncesinde transfere de devam ediyor. Erzinspor Genel Kaptanı Erdal Gürsoy, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Batman Petrolspor’dan forvet mevkiinde görev yapan Aziz Ceylan’ı renklerimize bağladık. Hocamızın görev vermesi halinde Çankaya maçında görev yapabilir” dedi.

Suphi Öztürk’e Doğum Günü Kutlaması

Öte yandan, uzun yıllardır Erzinspor’un malzemeciliğini yapan Suphi Öztürk’e, sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. Antrenman sonrası futbolcular tarafından gerçekleştirilen doğum günü partisinde oldukça renkli görüntüler yaşandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here