Erzinspor ile Payasspor Moral Arayışında!

0
67

Spor Toto 3. Ligde ilimizi temsil eden takımlarımızın bu hafta sonu oynayacakları maçların programları ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre; 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Erzinspor, sahasında Manisaspor’u ağırlayacak. 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Payasspor ise Belediye Derincespor deplasmanında puan arayacak.

Hafta içi mesaisinde, Çarşamba günü sahaya çıkan temsilcilerimiz aldıkları sonuçlarla taraftarını üzmüştü. 68 Aksaray Belediyespor deplasmanından 1-0 mağlubiyetle ayrılan Erzinspor, bu hafta sonu sahasında oynayacağı Manisaspor maçına ise mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak.

Rakiplerinin ligde son sırada olmasının önemli olmadığına değinen Erzinspor Teknik Direktörü Ergün Aytekin; “Manisa maçına da ciddiyetle ve galibiyet parolası ile çıkacağız. Aradığımız çıkışı umarım bu hafta sonu oynayacağımız Manisaspor maçı ile yakalarız. Vefakar taraftarımızı bu maçta da yanımızda görmek istiyoruz” dedi. Turuncu-Beyazlı Erzin temsilcisi topladığı 25 puanla klasmanda 14. sırada bulunuyor.

Hafta içinde sahasında Turgutluspor ile 0-0 berabere kalarak rakibine puan kaptıran Payasspor ise Belediye Derincespor deplasmanına puan veya puanlar almak hedefi ile gidecek. 19 puanla 15. sırada bulunan ve kâbus dolu günler geçiren Mavi-Beyazlı ekip, zirve takipçisi olan Belediye Derincespor deplasmanından puan çıkartarak hem moral kazanmak hem de tırmanışa geçmek istiyor. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Erzinspor A.Ş.-Manisaspor
23 Şubat 2020 Pazar Saat: 13.30
Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı
Yusuf Alper Abalı, Buğur Han Güler, Gökhan Yüksel

Belediye Derincespor-Payasspor
23 Şubat 2020 Pazar Saat: 13.30
Derince Belediyespor Doğal Çim Stadyumu
Yusuf Ziya Gündüz, Azad İlhan, Salih Burak Demirel
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here