‘Erzinspor, İlçenin Sorunu Değil, Fırsatıdır!’

0
347

Erzin Belediyespor’un İsmi “Erzinspor” Olarak Değiştirildi. Kulüp Başkanlığına Önder Özbilen Getirildi

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Erzin Belediyespor’un ismi “Erzinspor” olarak değiştirildi. Kulüp Başkanlığına getirilen Önder Özbilen yeni sezon öncesinde, Erzinspor camiasına destek çağrısında bulundu.

Yeni sezon öncesinde açıklama yapan Başkan Özbilen; “Belediye Başkanımız ve Sayın Kaymakamımızın desteği ile taraftarlarımızın taleplerine kulak verilerek, takımımızın adı ERZİNSPOR olarak yenilmiş, sadece belediyeyi değil tüm Erzin Halkını temsil eden hüviyete bürünmüştür.

Kulübümüz zaten 40.000 nüfusluk şirin ilçemizde 5 yıldan bu yana büyük heyecan yaratmakta ve Türkiye’de Erzin’in sahip olduğu en önemli marka değeri olarak ilçemize katkı vermektedir. Kulübümüz kişisel destekler ile yaşamakta olup belediyemize futbolcu ödemeleri, SSK ve vergi ödemeleri, transfer ödemeleri, teknik kadro ödemeleri ve deplasman harcamaları gibi konularda bir yük getirmemektedir.

2019-2020 sezonunda gerek Futbol Federasyonu, gerek bakanlıklar, gerekse spor kurumları ile yaptığımız görüşmeler ve işbirliği ile artık Erzinspor’u sadece bölgede değil tüm ülkede ismi anılan bir markaya dönüştürme hedefindeyiz. Geldiğimiz bu noktada; Erzin Spor’un yok olmaması için son yedi ayda kulübe 1 milyon liranın üzerinde kaynak sağlayarak borçları konsolide etme ve takımın kümede kalma konusunda ciddi riskleri Erzin’e yansıtmadan taşıdık ve bunda da başarılı olduk” dedi.

Kulüp için kaynak yaratma çabalarından da bahseden Özbilen; “Yeni sezona başlarken bu hafta itibarı ile iki sivil toplum hamlesi başlatarak 34 kişilik Onursal Başkanlık Konseyi kuruyoruz. Burada her Konsey üyemiz kulübe sadece senelik 10.000 Lira bağış yapacak ve iki konsey üyesi sezonda bir deplasman giderini karşılayarak destek olacaktır. Bunun yanı sıra üye sayımızı 500’e çıkararak üyelerimizden alacağımız aylık 125 Lira bağış ile diğer ödemelerimize kaynak yaratacak, aradığımız forma sponsoru ve isim sponsoru görüşmelerinin de sonuçlanması ile üç sene içinde borçsuz ve kendine yeten bir kulüp olma hedefindeyiz.

Kulübe kaynak aktarıp geleceğe vizyoner biçimde taşıyacak herkese kapımız açıktır. Çünkü bu kulüp Erzin’in ve Erzinlinin olmalıdır. Erzinspor bu ilçenin bazılarının dediği gibi sorunu değil, fırsatıdır” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here