Erzin Pes Etmiyor!

0
156

Maddi Sıkıntılar Çeken Erzinspor, Silivrispor’u 4-2 Mağlup Etti

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve Kulüp Başkanı Önder Özbilen’in maddi desteği ile ayakta durmaya çalışan Erzinspor’un futbolcuları, onurlarıyla çıktıkları karşılaşmada güçlü rakipleri Silivrispor’u 4-2 mağlup ederek, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptılar.

Ev sahibi Erzinspor’un gollerini bu zorlu karşılaşmada Önder Selimoğlu (2), Ali Sinan Gayla ile Mehmet Albayrak (k.k.) atarken, misafir ekip Silivrispor’un gollerini de Enver Yıldız ile Emrah Bedir kaydetti. 70. Dakikada Silivrispor’dan Emin Altunay Kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı. Alınan bu sonucun ardından Turuncu-Beyazlı Erzinspor, puanını 23’e çıkartarak 11. sıraya yükseldi.

Payasspor, Kocaelispor Karşısında Varlık Gösteremedi

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta, ikinci yarının ilk maçına lider Kocaelispor deplasmanında başlayan Payasspor ise Kocaeli Stadyumunda karşılaştığı güçlü rakibine 2 golle boyun eğdi. Kocaeli temsilcisi, Payasspor’u Gökdeniz Bayrakdar’ın attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Yiğit Pişkin, Abdurrahman Atabay ile Mehmet Dura’nın yönettiği karşılaşmada, Kocaelispor’un golleri 67. ve 90+3. dakikalarda geldi. Alınan bu sonucun ardından Kocaelispor 40 puan ile liderliğini sürdürürken, haftayı yenilgiyle kapatan Payasspor da 16 puan ile 14. sırada yer aldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here