Erzin Gökdere Gençlikspor Play-Off’a Göz Dikti

0
130

2019-2020 Sezonu Hatay 2. Amatör Küme (B) Grubunda mücadele eden Erzin Gökdere Gençlikspor, Play-Off’a göz dikti. Erzin temsilcisi Gökdere Gençlikspor, Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor Tesislerinde yapılan karşılaşmada, rakibi Nardüzü Gençlikspor’u 4-2 mağlup ederek Play-Off iddiasını sürdürmek için önemli bir galibiyet elde etti. Alınan bu sonucun ardından Erzin Gökdere Gençlikspor, puanını 20’ye yükseltirken, maç fazlası ile liderliğe yükseldi. Nardüzü Gençlikspor ise 12 puanda kaldı.

Günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle oldu: Yeniçağ Gençlikspor: 7- Turunçlu Gençlikspor: 2, Dörtyolspor: 2-Arsuz İlk Adımspor: 3.

Hatay 1. Amatör Küme’de 2 Karşılaşma Yapıldı

2019-2020 Sezonunda Hatay 1. Amatör Kümede ise Hatay’ın muhtelif sahalarında 2 karşılaşma yapıldı. Hassa ilçesinde yapılan karşılaşmada (A) Grubunda mücadele eden Hassa Belediyespor ile İskenderun Kayraspor 1-1 berabere kalırlarken, (B) Grubunda da Üzümdalı Gençlikspor ile Dörtyol Esnafspor golsüz berabere kaldılar.

Alınan bu sonuçların ardından (B) Grubunda Dörtyol Esnafspor puanını 26’ya, Üzümdalı Gençlikspor 18’e çıkartırken, (A) Grubunda ise İskenderun Kayraspor’un 24, Hassa Belediyepor’un da 23 puanı bulunuyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here