Erzin Bld.spor Batman’da, Payasspor Sahasında Puan Arayacak

0
165

Spor Toto 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, Üçüncü Lig Birinci Grup temsilcimiz Erzin Belediyespor, deplasmanda Batman Petrolspor A.Ş. ile mücadele edecek. Üçüncü Lig Üçüncü Grup temsilcimiz Payasspor ise sahasında Muğlaspor’u konuk edecek.

Üçüncü Lig Birinci Grupta, geçtiğimiz hafta sonu grup lideri Hakimoğlu Trabzon’u konuk eden ve 1-1’lik skorla lidere çalma takan Turuncu-Beyazlı ekip Erzin Belediyespor, bu hafta sonu Batman Petrolspor A.Ş. deplasmanına çıkacak. Ligin alt sıralarından uzaklaşma hedefi ile sahaya çıkan Erzin temsilcisi Batman deplasmanından da puan veya puanlarla dönerek taraftarını sevindirmek istiyor.

Üçüncü Lig Üçüncü Gruptaki temsilcimiz Mavi-Beyazlı ekip Payasspor ise hafta sonu sahasında Muğlaspor’u konuk edecek. Payas temsilcisi, ileriki haftalarda kabus görmemek için Muğlaspor maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde hafta boyunca çalışlmalarını sürdüren Mavi-Beyazlı futbolcular, sahalarında oynayacakları zorlu 90 dakikanın sonunda taraftarların da desteği ile sahadan galibiyetle ayrılmak hedefindeler.

Spor Toto 1. Lig temsilcimiz Hatayspor’un milli maç arası nedeniyle dinleneceği bu haftanın programı şöyle olacak: >>>

Batman Petrolspor A.Ş.-Erzin Belediyespor
24 Mart 2019 Pazar Saat: 14.30
Batman Yenişehir Stadı
Yaşar Can Temizel, Ahmet Oğuz Yılmaz, Tansu Doğan Yılmaz

Payasspor-Muğlaspor
24 Mart 2019 Pazar Saat: 14.30
Payas İlçe Stadı
Gürcan Hasova, Hüseyin Otyakmaz, Halit Karacabay
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here