Erzin Belediyespor Taraftarını Üzdü

0
83

erzin bldspor6Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Altay’a 4-1 yenilerek taraftarını üzdü.

Son haftaların başarılı ekibi Erzin Belediyespor, grubun güçlü takımlarından Altay ile şehir stadında karşılaştı. Coşkulu Erzin taraftarının yoğun destek verdiği karşılaşmada her iki takım da ilk dakikalardan itibaren temkinli futbol oynadı. Ev sahibi Erzin ekibi, aradığı golü 28. dakikada buldu. Ceza sahası içerisine derinlemesine gönderilen topla buluşan İlyas’ın sert şutunda top filelerle buluştu: 1-0. Maçın ilk yarısı da ev sahibi takım Erzin Bld.spor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da atak başlayan Erzin Belediyespor, ilerleyen dakikalarda tehlikeli ataklar yemeye başladı. Konuk ekip Altay, 73’te beraberliği sağladı. Bedri Can’ın kale içerisine gelen meşin yuvarlağı topuk pasıyla Hüsamettin ile buluşturdu, Hüsamettin topu filelere gönderdi: 1-1. 76’da İhsan ceza sahası içerisine girdiğinde Sefa Durmuş tarafından düşürüldü. Hakem penaltı noktasını gösterirken, penaltıyı kullanan Osman Altay’ın ikinci golünü kaydetti: 1-2.

90+2. dakikada yine İhsan ceza sahası içerisine bu kez Mehmet Karakeçeli tarafından düşürüldü. Hakem, penaltı noktasını ikinci kez gösterdi. Penaltıyı kullanan İhsan Furkan farkı ikiye çıkardı: 1-3. 90+5’te ise uzun pasla defans arkasına sarkan İhsan, Kaleci Yaşar’ın yanından kendisinin ikinci takımın dördüncü golünü kaydetti: 1-4. bu sonuçla Altay üç puanı alan taraf oldu. Haber: Adil Coşkuner-Erzin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here