Erzin Belediyespor, Sancak Belediyespor’la Yenişemedi

0
107

erzin-bldspor-30Turuncu Beyazlı Ekip Erzin Belediyespor ile Grup Lideri ve Hiç Yenilgi Yüzü Görmeyen Sancaktepe Belediyespor Haftayı Birer Puan İle Kapattı

Stat: Erzin İlçe Stadı

Hakemler: Özer Özden** Özcan Genel** Tolga Özcan**

Erzin Belediyespor: Ramazan*** Umut*** Tuncer** Onur*** Şahin*** Nureddin*** Yılmaz*** Emre Keleşoğlu** Fatih** Emre Bayram** (Dk. 76 Kerem*) Umut Koray Öz** (Dk. 67 Mahsun*)

Sancaktepe Belediyespor: Mehmet*** Caner** Gökhan** Samet*** Süleyman** Umut** Alaattin** (Dk. 80 Serkan*) Bahadır** İlker** İrfan** (Dk. 88 Nuri*) Anıl** (Dk. 58 Selim**)

Sarı Kartlar: Yılmaz (Erzin Belediyespor), Samet (Sancaktepe Belediyespor)

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Erzin Belediyespor ile ligde henüz yenilgisi bulunmayan ve grup lideri olan Sancaktepe Belediyespor, Erzin İlçe Stadında karşı karşıya geldi. Güçlü rakibi karşısında ele geçirdiği pozisyonlardan yararlanamayan Turuncu-Beyazlı ekip, karşılaşmadan 0-0 berabere ayrılarak, haftayı bir puanla kapattı. Erzin temsilcisi, bu sonucun ardından puanını 9’a çıkartırken, 21 puana yükselen Sancaktepe Belediyespor ise puan kaybı yaşamasına rağmen gruptaki liderliğini sürdürdü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here