Erzin Belediyespor ‘En Başarılı’ Takım!

0
72

erzin bldspor9Kulüp Başkanı Murad Ergören; “Emeği Geçenlere Teşekkür Ediyorum”

İlimiz Hatay’da profesyonel olarak mücadele eden 5 takımdan “en başarılı takım” unvanı Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Erzin Belediyespor’un oldu. Erzin Belediyespor, son 1 ay içerisinde, kendi sahasında Ayvalıkgücü Belediyespor’u 4-2, FBM Makina Balçova Yaşamspor’u 3-0, Orhangazispor’u da deplasmanda 3-0 yenerken, sahasında Kayseri Şekerspor ile 0-0, İstanbul Güngörenspor ile de deplasmanda 2-2 berabere kalarak toplamda 11 puanı hanesine yazdırdı.

Diğer temsilcilerimizden Hatayspor, Körfez İskenderunspor ile Kırıkhanspor geçen haftayı yenilgiyle kapattı. Payas Belediyespor 1975’de bu hafta deplasmandan eli boş döndü. Bu gelişmelerin ardından son 1 ay içerisinde Hatay’da en fazla puan toplayan takım Erzin Belediyespor oldu ve ‘en başarılı takım’ unvanına layık görüldü.

Alacağımız Her Galibiyet Bizi Play-Off’a Yaklaştıracak

FBM Makina Balçova Yaşamspor karşısında alınan galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Erzin Belediyespor Kulüp Başkanı Murad Ergören; “Her iki takım içinde hayati önem taşıyan bir karşılaşmaydı. Rakibimize oranla daha güzel futbol sergileyerek hakkımız olan galibiyeti aldık. Bu karşılaşma geride kalmıştır. Bundan sonra diğer karşılaşmalara odaklanmamız gerekiyor. Diğer maçlarda alacağımız her galibiyet bizi play-off’a biraz daha yaklaştıracaktır. Elde ettiğimiz galibiyetten dolayı, başta Teknik Direktörümüz Ergün Aytekin, yardımcı hocalarımız, futbolcularımız, taraftarlarımız ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

erzin-galibiyet sevinci

Futbolcular Galibiyeti Doyasıya Kutladı

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine çeken Erzin Belediyespor’da futbolcular, FBM Makina Balçova Yaşamspor’u Alper, Umut Çakır ile Mustafa Kemal Küçük’ün attığı gollerle yenmenin mutluluğunu, soyunma odasında hep beraber kutladılar. Erzin Belediyepor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 35’e çıkartarak puan cetvelinin 8. sırasına yükseldi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here