Erzin Belediyespor Cepten Yedi!

0
293

erzin bldspor16Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de ilimizi temsil eden takımlardan Lider Erzin Belediyespor’da, Urfa Karaköprüspor karşısında alınan beraberlik taraftarları olduğu gibi, yönetimi de derinden üzdü. Erzin Belediyespor’un puanı 40’a çıkarken, en yakın takipçisi ile puan farkı 1’e düşmüş oldu.

Lider Erzin Belediyespor, Urfa Karaköprüspor’u yeni çimlenen sahasında konuk etti. Karşılaşmaya her iki takım da kontrollü ve temkinli başladı. Karşılıklı geçen ataklarla her iki takımda sonuca gidemeyince ilk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarının başında topa daha hâkim olan Erzin ekibi, rakip kalede golü kovalarken, 57’de kendi kalesinde golü buldu: 0-1. Golün şokunu hemen üzerinden atan Erzin Belediyespor, yediği gole 1 dakika sonra Halil ile cevap verdi. Halil’in ceza alanın dışından çektiği sert şutunda top kaleciyi geçerek, üst direğe vurarak içeriden çıktı. Yan hakem orta sahaya koşarak golü verdi: 1-1.

Karşılaşmanın 70. dakikasında defansın hatasını iyi değerlendiren konuk ekipten Kemal’in aşırtma şutla topu ağlarla buluştu: 1-2. 74’te ceza alanı içerisinde gelişen Erzin Belediyespor atağında, Jeremiah kendini yerde bulunca, hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mehmet’in kullandığı atışı kaleci yumrukladı, geri dönen topu takip eden Mahmet ikinci vuruşunda topu ağlarla buluşturdu: 2-2. karşılaşmada başka gol olmayınca her iki takımda 1 puana razı oldu. Haber: Adil Coşkuner/Erzin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here