Erzin Belediyespor Çarşamba Günü Topbaşı Yapıyor

0
130

Spor Toto 3. Liginde mücadele eden ilimiz temsilcisi Erzin Belediyespor, yeni sezon öncesi çalışmalarına Teknik Direktör Recep Aydemir nezaretinde 12 Temmuz Çarşamba günü başlayacak. Turuncu-Beyazlı ekip Erzin Belediyespor, topbaşı yapacağı Erzin ilçesinde yapacağı 15 günlük çalışmanın ardından 2. etap kamp çalışmaları için Nevşehir’e gidecek.

Erzin ekibinin bu sezonda gençlere önem vereceği belirtilirken, altyapıdan yetişen 5 futbolcunun sezon başı antrenmanlarına çağrıldığı ve yetenekli bu gençlere profesyonel imza attırılacağı da öğrenildi.

Bu arada sezon öncesi transfer çalışmaları da sıkı bir şekilde sürdürülüyor. Erzin Belediyespor yöneticilerinin görüşerek anlaşma yaptığı futbolcular, önümüzdeki günlerde açıklanacak ve bu futbolcularla sözleşme imzalanacak.

Nureddin Ersoy ile Sözleşme Yenilendi

Öte yandan Erzin Belediyespor, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına da devam ediyor. Turuncu-Beyazlı ekip başarılı futbolcularından Nureddin Ersoy ile yeniden anlaştı. Başkan Vekili Murat Mülayim; “İç transferde futbolcumuz Nureddin Ersoy ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Görüşmelerini sürdürdüğümüz diğer futbolculara imza attırdıktan sonra isimlerini açıklamaya devam edeceğiz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here