Erhan Aksay Körfez Grubunda Yarı Final Heyecanı

0
184

HBB 3.Bölge Zabıta Şube Müdürü Mehmet Utku Kaplan’ın da izlediği müsabakada FC Meydan Gençlikspor ile Denizgücü 6-6 berabere kaldı…

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda mücadele eden FC Meydan Gençlikspor ile Denzigücü takımları 6-6 berabere kaldılar.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Faik Karaoğlan, Ahmet Yapıcı ile Berat Buğra Çelik’in yönettiği karşılaşmada FC Meydan Gençlikspor’un gollerini Uğur Akhan (3), Tanju Garip Yarbo (2) ile Turan Kuyumcu atarken, Denizgücü’nün 6 golünü de Altay Demir kaydetti.

HBB 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Mehmet Utku Kaplan ve Zabıta ekipleri ile birlikte Çevik Kuvvet ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı müsabakada her iki takım beraber güvercin uçurdular.

Yarı Finale Çıkanlar Belli Oldu

Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda FC Meydan Gençlik, Arsuz Belediyespor, Tiryaki İletişim ile Denizgücü takımları yarı finale kaldılar. Bu arada Turnuvanın iddialı takımları arasında yar alan İskenderun Vetaranlar takımı, maç günü turnuvadan çekildiklerini açıklamıştı.

Öte yandan Yarı Final karşılaşmaları Çarşamba günü (bugün) oynanacak. Yarı Final mücadelelerinde saat 20.00’de FC Meydan Gençlikspor ile Tiryaki İletişim, saat 22.00’de ise Arsuz Belediyespor ile Denizgücü takımları karşı karşıya gelecek. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here